درباره ما

✅دوره های آموزش فراگیر

مجموعه دوره های مهارتی و تخصصی سایت yad.quran.ac.ìrدر زمینه های مختلف ارائه بعضی از دروس دانشگاهی در حوزه تخصصی مبانی قرآنی و تفسیری، همچنین برگزاری کارگاه های روش تحقیق و پایان نامه ها، فناوری اطلاعات و مکالمه زبان(عربی_انگلیسی)با استفاده از تولید محتوا، برای تمامی علاقمندان، دانشجویان، مدیران و تمامی کسانی که به نوعی دنبال تغییر در زندگی و مجموعه خود، و فراگیری دوره های ضمن خدمت و تخصصی هستند می باشد.

در پایان این دوره ها می توان ضمن شرکت در آزمون و دریافت نمره حداقل، موفق به اخذ گواهینامه معتبر از سوی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم شود.

✅دوره های فراگیر مکالمه زبان(عربی_انگلیسی)

مرکز آموزش­های فراگیر علاوه بر ارائه دروس مهارتی و تخصصی در سامانه یاد دانشگاه، برای اولین بار در راستای مسولیت خود اقدام به برگزاری کلاس های تخصصی مکالمه زبان(عربی_انگلیسی) از برنامه های فوق العاده دانشگاه نیز نموده است.

در این کلاس ها ضمن تدریس کتب معتبر موسسه های آموزشی،  از اساتید مجرب و توانمند در این حوزه بهره گرفته شده است.

که در پایان هر دوره گواهینامه معتبر صادر می گردد.

✅ثبت نام دوره ها:

علاقه مندان به ثبت نام در دوره ها می توانند بدون محدودیت زمانی در دوره مورد نظر خود ثبت نام نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت yad.quran.ac.ir مراجعه شود.

در پایان دوره پس از کسب حدنصاب نمره،گواهینامه از سوی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به شما اعطا می گردد.